Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!


Попис во странство Упатство за самопопишување

Евидентирани лица преку апликацијата за самопопишување, состојба на 08.03.2021 во 08:50 - 40397
Активности
Активности

Бројот на попишани расте секој ден

Бројот на попишани расте секој ден. Оваа прва седмица од најголемата статистичка операција се попишани 32752 лица од дијаспората. Иселениците можат да се самопопишат до . . .

Заштита на лични податоци
Упатства за попишување
и COVID 19 протокол


© 2021 - Државен завод за статистика | Сите права задржани