Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!
Постирано на: 9/6/2021


Вкупно опфатени 94975 лица, 28594 домаќинства и 37544 станови, 5 септември, 20 часот


/

Активности
© 2024 - Државен завод за статистика