Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!
Постирано на: 4/9/2021


Известување за дијаспората


Почитувани сонародници

Поради одложување на Пописот 2021 за септември 2021, Центарот за повици каде што можете да добиете одговори на вашите прашања и евентуални проблеми со апликацијата за самопопишување ќе има променет режим на работа. Имено, телефонските броеви со whats app  и viber конекција (+389 71/483-313 и +389 71/483-291) ќе бидат достапни секој работен ден, од 8:00 до 16:00 по македонско време, а во попладневните часови и во текот на викендите вашите прашања можете да ги доставувате на следниве меил адреси:

Popis2021@stat.gov.mk

dijaspora@stat.gov.mk

press@stat.gov.mk

Вашите прашања ќе бидат одговорени во најкус можен рок, односно на првиот следен работен ден.

 

Ви благодариме за разбирањето.

Државен завод за статистика

Активности
© 2024 - Државен завод за статистика