Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!


Попис во странство Упатство за самопопишување

Постирано на: 3/11/2021


Компанијата Алкалоид АД Скопје донираше средства за дезинфекција


Со цел поддршка на спроведувањето на Пописот на населението, домаќинствата и становите, 2021, компанијата Алкалоид АД Скопје, како општествено одговорна компанија, излезе во пресрет на заложбите на Државниот завод за статистика за безбедно спроведување на Пописот во услови на пандемија и донираше средства за дезинфекција, кои ќе им бидат поделени на попишувачите, како и на Комисиите на пописни реони.

За оваа донација Државниот завод за статистика изразува голема благодарност на компанијата Алкалоид АД Скопје.

Активности
© 2021 - Државен завод за статистика | Сите права задржани