Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!
Постирано на: 3/27/2021


Одлуки за избор на попишувачи


Одлуки за избор на реонски попишувачи за пописните реони:

Активности
© 2024 - Државен завод за статистика