Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!
Постирано на: 9/30/2021


Последен ден од Пописот


Државниот завод за статистика ги информира граѓаните дека Пописот на население, домаќинства и станови 2021 завршува денеска во 20 часот.

Воедно, ги информираме граѓаните дека попишувањето можат да го извршат и во некој од пунктовите за попишување кои се отворени во општините.

За подетални информации можат да се обратат во контакт центарот на следниве телефонски броеви: 070/335-406, 071/483-641, 071/483-293 и 075/402-335.

Активности
© 2024 - Државен завод за статистика