Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!
Постирано на: 9/24/2021


Список на седишта на Комисии на пописни реони и адреси каде што може да се попишува


Со цел никој да не биде пропуштен во пописот, Државниот завод за статистика (ДЗС)  им овозможи на граѓаните да можат да отидат на одредни локации во нивните општини и да ја завршат својата граѓанска и законска должност.

Tоа се однесува на оние граѓани кои поради некоја причина не успеале во изминатите денови да остварат контакт со попишувачот, односно попишувачот поминал во нивиниот пописен круг, но не ги нашол во моментот дома, оставил или не оставил порака, едноствано не бил воспоставен контакт.

На овој линк се наоѓа Список на седишта на Комисии на пописни реони и адреси каде што граѓаните можат да бидат попишани

Активности
© 2024 - Државен завод за статистика