Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!


Попис во странство Упатство за самопопишување

Постирано на: 3/9/2021


Списоци за пријавени кандидати за попишувачи и инструктори во сите 50 пописни реони


Списоци за пријавени кандидати на елекронската пријава https://www.stat.gov.mk/popis/PrijavaPopis2021.aspx за попишувачи и инструктори на конкурсот објавен на 23.02.2021 год и дополнителниот конкурс од 03.08.2021 година:

 

Активности
© 2021 - Државен завод за статистика | Сите права задржани