Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!


Попис во странство Упатство за самопопишување

Постирано на: 3/5/2021


Списоци со кандидати за попишувачи и инструктори во пописните реони каде што  се јавиле доволен број на кандидати


Списоци со кандидати за попишувачи и инструктори во пописните реони:

по Конкурсот од 23.02.2021 година.

Активности
© 2021 - Државен завод за статистика | Сите права задржани