Ти си повеќе од бројка, УЧЕСТВУВАЈ!


Попис во странство Упатство за самопопишување

Постирано на: 3/27/2021


Одлуки за избор на попишувачи


Одлуки за избор на реонски попишувачи за пописните реони:

Активности
© 2021 - Државен завод за статистика | Сите права задржани